10.07.2011

Imamo novu stranicu

Imamo novu stranicu

Nova_stranica Mislimo da konačno možemo reći da je naša nova stranica gotova...Nadamo se da smo većinu poteškoće vezanih uz radnu varijantu uspješno riješili, ali ako otkrijete da nešto i dalje ne funkcionira, slobodno nam dojavite, pokušaćemo što prije riješiti problem...

 Na novoj stranici smo vam pokušali maksimalno pojednostaviti pregled kolekcija i postupak naručivanja, maknuli smo ono na što ste se najviše "žalili", ono što je bilo dobro smo pokušali još više poboljšati, a dodali smo i neke nove mogućnosti.

 Posebno izdvajamo tzv."BRZI PREGLED", koji vam omogučava pregled boja i osnovnih podataka o artiklu bez otvaranja detaljnog pregleda. Kada ga otvorite, kolekciju dalje možete pregledati i pomoću njega (klikajući strelice prethodni i sljedeći artikl).
  Pored toga tu su i razne mogućnosti pretraga (boje, veličine, cijene čak do odabira sezone), registracija i prijava imaju potpuno novo rješenje kao i prikaz i pristup košaricama.
  Uglavnom... na početku može biti malo zbunjujeće, ali iskreno se nadamo da smo uspjeli u našem naumu da stranicu poboljšamo...
Očekujemo vaše reakcije...