18.04.2013.

Skaj...tihi osvajač

Skaj...tihi osvajač

Skaj...jedan od trendova koji potvrđuje narodnu poslovicu: "Tiha voda brege dere..:" Lagano, malo po malo osvajao je naše ormare, prvo majice, hlače, haljine i samo kao detalj a onda i kao kompletan outfit. Mi smo se odlučili popratiti ovaj nezaobilazan jesenski trend detaljima razasutim na najrazličitijim mjestima.

Zašto volimo pliš...

Volimo ga jer je istovremeno i sportski i svečan, casual i fancy, pravi kameleon među materijalima. Djeluje jako "cool" a u suštini je super mekan, ugodan i podatan. Ostali smo zatečeni njegovom sposobnošću transformacije, od materijala za sportske  trenirke dobili smo super  svečane haljinice i suknjice pune volana, čipke i romantičnih bubi kragnica. Zbog toga zaslužuje mjesto među glavnim trendovima sezone J/Z 13-14.

18.04.2013.

Blok geometrija

Blok geometrija

Ne, ne...ne, blok sat geometrije nego trend koji je oduševio većinu vodećih svjetskih kreatora ove sezone pa smo ga definitivno morali imati i u našoj kolekciji.  To je trend koji voli ravne, čiste linije šavova i široke plohe pa smo našu kolekciju sjekli na najrazličitijim mjestima a ljepotu dobivenih ravnih linija smo dodatno naglasili jakim kontrastom boja ili uskim paspulom u šavovima.

18.04.2013.

Čipka...opet?!...

Čipka...opet?!...

Imate osjećaj daje ovo déjà vu prošle sezone? Čipka je ove godine potvrdila i još jače učvrstila svoju poziciju na tronu vodećih trendova. Za sve one koji su sumnjali u ovaj trend ili ga (nedajbože) ignorirali, ovo je prilika da se priključe i ipak dokažu da su u tijeku...Čipka je zaposjela sve...od casual do excluzivnih modela, od svakodnevnih do izrazito svečanih prilika. Mi smo se odlučili za čipku kao detalj na majicama, haljinama, vestama...u obliku volana, kragnica ili mašnica.