26.01.2010

Proizvodnja dječje odjeće

Proizvodnja dječje odjeće

Katalog_mornarski_p_lj_14 Osnovna djelatnost tvrtke Franković Commerce d.o.o, je proizvodnja dječje odjeće, veleprodaja i maloprodaja dj. odjeće te u novije vrijeme i webshop dječje odjeće.

 

  Odjeća se izrađuje u dvije glavne kolekcije: PROLJEĆE/LJETO  i JESEN/ZIMA, a ukoliko postoji interes mogu se (po potrebi kupaca) izrađivati i dopune kolekcija ili pojedinih artikala.
  S veleprodajnim kupcima najčešće surađujemo na sljedeća dva načina:
1/ zaključivanje kolekcija 9-6mjeseci unaprijed,
2/ klasična veleprodaja sa robom koja je trenutno na lageru.

  Naša proizvodna linija tj.kolekcija  poznatija je pod nazivom FC kids ili u novije vrijeme samo FC. I među veleprodajnim i među maloprodajnim kupcima nastojimo biti poznati kao ozbiljan (seriozan) i prije svega kvalitetan brand koji proizvodi udobnu, urbanu, nosivu, široko primjenjivu dječju odjeću.

  Osnovne odlike FCkids linije dječje odjeće su:
1/  maksimalna moguća kvaliteta materijala od kojih se odjeća izrađuje;
2/ visoka kvaliteta i kontrola šivanja u proizvodnji dj. odjeće;
3/ kolekcije su modne, s naglaskom prije svega na udobnost i izradu od prirodnih materijala-100postotnog  pamuka.
 
  U proizvodnji dječje odjeće koristimo kvalitetne materijale i tkanine izrađene isključivo od 100% češljanog pamuka, osim  ako određeni odjevni predmet ne zahtjeva upotrebu elastanskih (npr. tajice) ili poliesterskih vlakana (npr. dj. trenirke i kompleti od pliša).

Pored toga nastojimo pratiti i svjetske trendove u proizvodnji materijala tako da u našim kolekcijama imamo zaista širok spektar različitih vrsta pamučnih materijala.